Safewell International malaga mamao mamao - "weizhou" tulaga ese ia te oe, Beihai tour

I le tautoulu auro o Oketopa, o se taimi lelei mo tagata tafafao maimoa.Ua saunia e Safewell International se fuafuaga malaga faapitoa mo tagata faigaluega tulaga ese ma o latou aiga i le 2021, ma o le taunuuga o Beihai, le laumua o tafaoga i le itu i saute o Saina.O le soifua manuia o tagata faigaluega faaletausaga a Shengwei.Faafetai mo lou tuuto i le galuega ma le lagolago a tagata o lou aiga i taimi uma.

Tatou mulimuli i tulagavae o tatou tagata faigaluega tulaga ese ma toe iloilo taimi sili ona lelei o lenei malaga.

1: Taunuu i Beihai City, Guangxi Zhuang Autonomous Region

Ave se vaalele i Beihai ma siaki i totonu o se faletalimalo taugata e lima-fetu pe a taunuu.

I le afiafi, sa matou maua se taimi avanoa e tofo ai i le suamalie o le atunuu, o moa ua afifi manava.O le moa e vaivai ma suamalie, ma o le susu e mafiafia ma manino, masima ma vaivai.A maeʻa se taumafataga atoa, o se malaga tele i Beihai o loʻo faʻatali mo tagata uma.

talafou2img14
talafou2img15
talafou2img16

2: O le sami i matu e

Ina ua uma le 'aiga o le taeao, sa matou tietie atu i le Beibu Bay central Square, o le faʻailoga lea o beihai.O le fa'atagata o le "Soul of the Southern Penina" ma vaita'ele, atigi penina ma mea a tagata e fa'aalia ai le mata'utia o le sami, penina ma le aufaigaluega, lea na faate'ia ai tagata uma.

talafou2img17
talafou2img18
talafou2img19

Ona matou o ai lea i le matafaga sili ona lelei o le lalolagi "Silver Beach" maimoaga.O le matafaga paʻepaʻe, maʻaleʻale ma siliva Beihai ua lauiloa o "le matafaga sili ona lelei i le lalolagi" mo ona foliga o le "mafolafola umi mafolafola, oneone paʻepaʻe lelei, vevela vai mama, galu vaivai ma leai ni malie".O le sami ma le matafaga na faamamaina ai le vevesi masani ma le popole a o fiafia aiga ma pueina ata.

talafou2img20
talafou2img21
talafou2img22
talafou2img23

Mulimuli ane, na matou asiasi atu i le Street Street, lea na fausia i le 1883. I luga o le auala o loʻo i ai fale Saina ma Sisifo, e matua iloga lava.

talafou2img24
talafou2img25

3: Beihai -- Weizhou Island

I le taeao po, e ave ai e le aiga se vaa folau i le motu o Weizhou, le motu o penglai, o le motu aupito itiiti lea o le mauga mu i tausaga o le eleele.I luga o le ala, e mafai ona latou fiafia i vaaiga o le sami o Beibu Gulf e ala i le porthole ma fiafia i le vasa tele ma le le gata.

A maeʻa ona taunuʻu, taʻavale i luga o le auala faataamilo i le motu ma fiafia i le lauusiusi o laʻau, fale maʻa amu ma vaʻa fagota tuai i luga o le matafaga...... Aʻo faʻalogologo i le faʻamatala faʻalauiloa le faʻafanua, aganuu ma tu ma aga masani a le motu o Weizhou.Ua faasolosolo malie lava ona maua se matou malamalama atoatoa i le motu o Weizhou.

talafou2img26
talafou2img27
talafou2img28
talafou2img29

O le mea muamua lava e fai pe a uma ona tulaueleele i le motu o le ma'ulu maulu.A uma ona ofuina ni suti susu, e mulimuli tagata uma i le faia'oga i le nofoaga ua filifilia e maulu ai.O le a a'oa'oina oe e le faia'oga ile maulu ma fa'asaogalemū oe i lalo ole vai, ae o le itu e sili ona faigata o le fa'ato'ilaloina lea o lou fefe.

A'o le'i maulu, sa faataitai soo tagata uma ma le faiaoga, fai matatioata maulu, ma taumafai e manava na'o le gutu.O le a ulufale atu i le vai, sa matou taumafai e fetuunai lo matou manava, i lalo o le taitaiga faapolofesa a le faiaoga, na iu lava ina matou faamaeaina atoatoa le malaga maulu.

O i'a matagofie ma 'amu i luga o le fogasami na ofo ai tagata uma.

talafou2img1
talafou2img2

Ona, matou ulu atu lea i le volcano geopark.Fai se savaliga sopo i luga o le laupapa laupapa i luga o le matafaga mo se vaaiga vavalalata o le laufanua cacti ma le tulaga ese o mauga mu.Fa'afanua oona, fanua tafia o le sami, laufanua o la'au teropika ma uiga fa'apitoa, e fa'aofo tagata uma i togafiti fa'anatura.

I luga o le ala, o loʻo iai le tarako Palace adventure, ana laumei natia, ana gaoi, manu feʻai i le sami, alalaupapa faʻafefeteina o le sami, Moon Bay, amu maʻa, matutu le sami ma pala maʻa ma isi laufanua, o ia mea taʻitasi. tau le tofo.

4: Toe alu i BeiHai

I le vaveao, na tietie atu ai le aiga i le Port scenic area, o le nofoaga matagofie fausaga tulaga ese, uiga ese.Sa latou aoao e uiga i le teuteuga o ponaivi o povi Tanka, matamata i le faatinoga o siva ma le manava a le Bulang, ma asiasi atu i le Marine Warship Museum.

talafou2img3
talafou2img4
talafou2img5
talafou2img6

Mulimuli ane, na o atu aiga i le sami i luga o se vaa totogi, ma fiafia i le vaaiga o le sami i luga o le vaa a o fiafia i se papakiu ma fualaau aina eseese.I le vaeluagalemu, na e iloa ai foi le fiafia o le fagotaga i le sami, o le va'a lelei, o le savili o le sami, o tafaoga fiafia a le aiga, tumu i oloa.

talafou2img7
talafou2img8
talafou2img9

Mulimuli ane, na e alu i le Golden Bay Togatogo, le nofoaga mulimuli o lenei taamilosaga.O le nofoaga matagofie o loʻo i ai se "vaovao sami" e sili atu i le 2,000 mu, e taʻua o togatogo, lea e mafai ona vaʻaia ai e aiga le lafu pato o felelei i luga o le lagi, lagi lanumoana, moana lanumoana, la mumu ma le oneone paʻepaʻe.

talafou2img10
talafou2img11
talafou2img13

Taimi meli: Iuni-18-2022